Área Privada

Vols saber més?

Més Informació | Inscripció | Residència Universitària Sarrià

Com funciona la Residència?

Quan arribis, a recepció se’t lliurarà un document informatiu que conté informació detallada de tots els serveis i del funcionament de la Residència.

També hi trobaràs com pots desplaçar-te per la ciutat de Barcelona i la seva àmplia oferta cultural, així com tot el que necessitis saber sobre el barri de Sarrià, on podràs gaudir d’una gran varietat d'establiments i zones per a vianants.

En cas de voler comentar qualsevol dubte o necessitar algun aclariment sobre la informació proporcionada, podràs exposar-lo a la recepció les 24 hores del dia.

Què haig de fer per sol·licitar una plaça?

  • Hauràs de lliurar la inscripció degudament omplerta i tota la documentació que se’t detalla a l'imprès. Aquest tràmit és possible realitzar-lo mitjançant la pàgina web, per correu electrònic, fax o dirigint-te personalment a la recepció de la Residència.
  • Realitzar una entrevista personal. El departament d’admissions es posarà en contacte amb totes les persones que sol·licitin una plaça per poder concertar una cita.
  • Admissions et comunicarà l’acceptació de la teva inscripció i hauràs de realitzar un dipòsit de 2000 euros per a garantir la plaça. Aquest dipòsit se’t retornarà al finalitzar l’estada.

No sé si compartir habitació amb una altra persona...

L’experiència demostra que compartir habitació, si més no el primer any, facilita el fet de conèixer altra gent i sentir-se més acompanyat. Si no coneixes ningú o no saps amb qui compartir l’habitació, la Residència et pot assignar els companys tenint en compte els estudis o cursos que els futurs residents realitzen, les preferències,...

Què necessito per incorporar-me a la Residència?

L’habitació que ocuparàs està completament equipada. Així que, en principi, només has de portar les teves pertinences personals i una tovallola per poder accedir al centre esportiu Can Caralleu. La Residència proporciona llençols i tovalloles per a cada resident. També s’encarrega de canviar una vegada per setmana els llençols i dues vegades les tovalloles.

Què inclou la tarifa mensual?

La tarifa mensual inclou: les despeses d’allotjament, neteja i canvi de tovalloles i llençols, l’ús de totes les sales comunes de la Residència (cinema, música, estudi, ordinadors...), els àpats (esmorzars, dinars i sopars) de dilluns a diumenge, Internet WIFI, les trucades a fixos a nivell nacional, l’accés a les instal·lacions esportives de Can Caralleu i l’atenció de la recepció les 24 hores del dia.

Quines altres despeses podria tenir?

No es troben incloses en la tarifa mensual les següents despeses: fotocòpies i impressions amb b/n o color, pàrquing de cotxes i/o motos, fitxes de bugaderia, trucades a mòbils i trucades internacionals.

L’import d’aquests altres serveis se’t carregaran com a extres el dia 15 de cada mes o podràs efectuar, al moment, el seu pagament a la recepció de la Residència universitària.

Com aconseguir una beca?

Cada curs acadèmic la Residència Universitària Sarrià ofereix 3 beques a 3 dels seus residents universitaris que necessiten una ajuda econòmica.

Per poder optar a aquesta beca, cal que els interessats omplin l’imprès de "Sol·licitud de Beca" que trobaràs a aquesta pàgina.

El requisit indispensable per poder gaudir d’aquesta és posseir un molt bon expedient acadèmic.

En cas de tenir qualsevol dubte, els interessats poden posar-se en contacte amb la Residència per telèfon o correu electrònic. D’aquesta manera podran exposar els seus dubtes i obtenir tota la informació necessària.

Documentació