Área Privada

Presentació

Residències estudiants Barcelona | Residència Universitària Sarrià

La Residència Universitària Sarrià és un espai on l’estudi i el desenvolupament personal són una prioritat.

La bona actitud, la participació en activitats i l’aportació personal són valorades com a indispensables per a poder seguir garantint un bon ambient tant personal com d’estudi.

Estudiants, professors, màsters i opositors poden gaudir d’espais creats especialment per a ells, tenint en compte les seves necessitats i pensant en la seva comoditat.

La Residència té 165 habitacions dobles i individuals, ubicades en quatre edificis, comunicats entre ells. També disposa d’un nombre limitat de dúplexs, reservats per a residents sèniors.

Disposa de 8 sales d’estudi i de treball d’ús comú de diferents capacitats i espais d’ús restringit per a llegir, descansar, treballar en grup i realitzar reunions. Així com amplies zones enjardinades.

Tots aquests espais han estat creats pensant en les diferents necessitats dels residents per a facilitar i garantir l’assoliment dels seus objectius.

A la Residència també es poden gaudir d’altres serveis, com ara: restaurant amb cuina pròpia, atenció personalitzada a recepció, servei de neteja, accés gratuït al centre esportiu Can Caralleu, pàrquing per a cotxes, motos i bicicletes, etc.

Documentació