Área Privada

Zones esportives: Can Caralleu

Zones Esportives residents | Residència Universitària Sarrià

La Residència ofereix a tots els seus residents l’oportunitat d’utilitzar les instal.lacions esportives de Can Caralleu (centre poliesportiu adjacent a la Residència), de forma completament gratuïta.

Per accedir-hi, només cal dirigir-se a la recepció de la Residència i demanar una targeta que permet entrar a totes les instal.lacions del centre i que s’haurà de retornar posteriorment a recepció. Es pot sol.licitar la tarja tantes vegades com es desitgi accedir al centre Can Caralleu.

A Can Caralleu els residents universitaris poden gaudir de totes les seves àrees esportives, classes dirigides, gimnàs i piscines. El centre, ofereix una àmplia agenda que conté més de 100 sessions setmanals d'activitats esportives, aquàtiques i de fitness, totes de lliure accés per als estudiants.

En cas de desitjar més informació, a la recepció de la Residència podeu exposar tots els dubtes i se us proporcionarà totes les referències necessàries al respecte.


Can Caralleu compta amb els següent espais:

  • Tres piscines (25x12.5m, 25 x 12m i 8x11m), sala de fitness, sala spinning, 3 sales polivalents, 4 pistes de tenis, 2 pistes de pàdel, pista d'atletisme, camp de futbol, pista poliesportiva, solàrium i pineda, pavelló, hidromassatge, saunes vestidors i cafeteria. 
Instal·lacions destacades:

 Rocòdrom
Can Caralleu disposa del rocòdrom més gran de Barcelona: 150m2 de superfície escalable en una paret de 12 metres d'alçada a l'interior del pavelló. El rocòdrom compta també amb Vies d'iniciació, desploms, 13 cadenes de despenjament i més de 600 preses.

 Boulder
Can Caralleu disposa d'un boulder de 9 metres d'ample per 3 d'alt, amb una població de més de 600 preses i 3 inclinacions de fins a uns 30-40º de despenjament.


DESCRIPCIÓ D'ACTIVITATS

Aeròbic, Aeroboxing, Condicionament físic exterior: circuits d'entrenament, jocs i activitats en grup.

Fitball: Treball de força amb pilotes gegants que afavoreix una bona col•locació corporal i millora l'estabilitat pelviana i la propiocepció.

GAC: Treball de tonificació localitzat als glutis, abdominals i cames.

Gravity circuit: Treball de força en circuit utilitzant les màquines de Gravity, combinant-lo amb exercicis de força-resistència i cardiovascular amb l'ús de material divers.

Nordic Walk: Sessió de treball cardiovascular en grup i a l'aire lliure que consisteix a caminar amb l'ajuda de pals especialment dissenyats per a treballar el tren superior.

Spining: Sessió de ciclisme indoor pedalejant al ritme de la música amb l'objectiu de millorar la capacitat aeròbica i el to muscular del tren inferior.

Step: Sessió coreografiada destinada a millorar la coordinació i la resistència aeròbica amb l'utilització dels steps.

Tonificació: Millora del to muscular amb exercicis de fàcil execució i material divers.

To Pump: Sessió on es treballa la resistència muscular amb l'ajuda de barres i discos, amb més o menys pes, que es cordinen amb una metodologia de treball rítmic.

Total Body Conditioning (TBC): Sessió que combina els beneficis de les sessions aeròbiques amb les musculars mitjançant un treball d'intervals.

Esports: bàdminton, basquet i voleibol.

Iniciació i perfeccionament de l'esport amb treball físic, tècnic i tàctic.

Aqualúdic, Aquacircuit, Aquacanvi, Aquadance, Aquafitness: Activitats de tonificació general de tot el cos.

Últimes notícies