Área Privada

Entorn

Entorn natural | Entorn privilegiat | Residència Universitària Sarrià | Barcelona

La Residència es troba al casc urbà de Barcelona, al barri de Sarrià, entre zones verdes i protegides.

Ens trobem en un barri residencial del districte Sarrià-Sant Gervasi, situat a la part nord de Barcelona i amb un aire rural que combina obres de Gaudí amb instal·lacions modernes com CosmoCaixa, moderns centres esportius, escoles i Universitats. Amb el bus de barri 130, que para a la porta de la Residència, en 5 min pot estar passejant per diversos carrers peatonals i visitant un gran nombre d'establiments de tot tipus.

El parc del Castell de l'Oreneta i els Jardins de Can Sentmenat envolten la Residència i molt pròxima es troba la Carretera dels Aigües, una ruta en el parc de Collserola, el pulmó de Barcelona, idònia per a anar amb bicicleta o passejar i amb unes magnífiques vistes de la ciutat.

Tots ells formen un entorn natural que fan de la Residència un lloc tranquil i agradable.

EL BARRI DE SARRIÀ

Sarrià-Sant Gervasi és un districte residencial i acomodat, amb nombrosos parcs i zones verdes, combinats amb prestigiosos centres educatius i sanitaris.

Es el principal punt de accés dels barcelonesos al parc de Collserola, el pulmó verd més important de la ciutat.

El Sarrià d’avui combina els racons on es pot rememorar amb facilitat l’antic poble rural, sobretot pels voltants del carrer Major de Sarrià, amb les zones modernes i les grans vies de comunicació.

PARC DEL CASTELL DE L’ORENETA

El parc del Castell de l'Oreneta és un gran espai forestal que esdevé un lloc de connexió amb la serra de Collserola, l’accés al bosc que s’endinsa en la ciutat. Es va obrir al públic l’any 1978 i conserva gairebé intacta la vegetació primigènia de tipus mediterrani, amb espècies molt característiques de la serralada de Barcelona.

Compta amb un dels millors ferrocarrils reduïts a escala i tripulats d'Europa. És un element destacable del paisatge barceloní i de l’oferta lúdica i cultural de la ciutat.

JARDINS DE CAN SENTMENAT

Els jardins de Can Sentmenat van ser inaugurats l’any 1995, pertanyen a la casa dels marquesos de Sentmenat (seu actual de l’escola de disseny EINA). De caràcter formal i afrancesat, tenen un valor testimonial innegable, ja que han mantingut l’estructura i la tipologia originals.

A més de les elegants zones enjardinades, trobaràs un gran estany i una espectacular cascada que dóna pas a una arbreda amb camins i bancs de pedra.

Últimes notícies